DAGENS

Craving!

pumatbt.jpg
I think it is insanely difficult at the moment to find a pair of sneaks that I like. The only thing I want to wear is my Nike Air Max Terra 180s in black and white and I hate that I cannot find them anywhere in different colorways or in my size as I think it is the prettiest model ever. The only other pair which I am craving right now are these Puma Trinomic Blaze Techs

 

Jeg synes det er virkelig svært at finde et par sneakers jeg virkelig godt kan lide for tiden. Det eneste jeg har lyst til er mine Nike Air Max Terra 180s i sort og hvid og jeg hader at jeg ikke kan finde dem nogle steder i en anden farve eller i min størrelse da jeg synes det er den pæneste sneakermodel EVER. Det eneste andet par som jeg craver lige nu er disse Puma Trinomic Blaze Techs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS