Dagens

Bling

silver.jpg
I am definitely a silver girl when it comes to jewellery and I never stop collecting! Here is a selection of what I am wearing these days. The bracelet is from Greece, I bought it in a small jewellery shop on the island Paros where I spent 9 days with my boyfriend this summer. The ring with the circle is made by my boyfriends mother Githa Høgsberg – she makes the coolest silver jewellery! The thin one is from Jukserei, a Danish brand located in Berlin and the two others are made by the very talented and cool jewellery designer Trine Tuxen and I bought them at Adélie in Guldbergsgade.

 

Jeg er klart en “sølvpige” når det kommer til smykker og jeg stopper aldrig med at samle! Her er en samling af de smykker jeg går med pt. Armbåndet er fra Grækenland, købt i en lille smykkebutik på Paros hvor jeg tilbragte 9 dage med min kæreste i sommers. Ringen med cirklen i er lavet af min kærestes mor Githa Høgsberg – hun laver de sejeste sølvsmykker! Den tynde ring med mønster i er fra det danske smykkebrand Jukserei som jeg tidligere har skrevet et indlæg om og de to andre simple ringe er lavet af den danske, megaseje og talentfulde Trine Tuxen og jeg har købt dem hos Adélie i Guldbergsgade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens