YNTHT: Axel Boman in Stockholm

New In / Etam

etam.jpg
The French lingerie brand Etam has really grown during the past years and now the brand is almost a French pendant to the world famous Victoria’s Secret. They even do their own runway show! The main reason why I like it so much is that the brand uses Natalia Vodianova as their campaign model – she is my favorite!!! Here is what I bought this weekend when I was in Paris.

 

Det franske lingerie brand Etam er virkelig vokset igennem de sidste par år og de er nærmest gået hen og blevet den franske pendant til det berømte Victoria’s Secret. De laver endda deres eget runway show! Den største grund til at jeg er så vild med det er at de bruger Natalia Vodianova som deres kampagnemodel – hun er min favorit!!! Her er de ting jeg købte med hjem derfra da jeg var i Paris i weekenden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNTHT: Axel Boman in Stockholm