Dagens

Wonderhagen Give-away

Caroline_blogpost.png
I just moved in to my new apartment a week ago and I am obsessed with cool interior and decorative wall pieces at the moment. I have a feeling that I am not the only one who feels this way which is why I have teamed up with Wonderhagen so you can get the chance to win one of these two beauties for your own home. I have both om them myself and I think they are really pretty!

All you have to do is like Rainbow Dash on Facebook here and like Wonderhagen on Facebook right here. And then you just have to send me an e-mail (caroline@rainbowdash.dk) in which you tell me which one you would like to win. Good luck! 

 

Jeg er lige flyttet ind i min nye lejlighed for lidt over en uge siden og jeg er totalt besat af fine interior ting og dekoration til væggene for tiden. Jeg har på fornemmelsen at jeg ikke er den eneste der har det sådan og derfor har jeg teamet up med Wonderhagen for at give jer chancen for at vinde én af de her to fine plakater til dit eget hjem. Jeg har begge to selv og jeg synes de er virkelig pæne på hver sin måde!

Alt du skal gøre for at deltage er at like Rainbow Dash Facebook siden her og like Wonderhagen på Facebook her. OG så skal du lige sende mig en mail (caroline@rainbowdash.dk) hvori du fortæller hvilken en af plakaterne du kunne tænke dig at vinde. Held og lykke! 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens