DAGENS

LAST CHANCE // Avène Give-away!

IMG_8324.jpg
Today is the last chance to participate in the fabulous Avène give-away! All you have to do is go follow Avène on Instagram and write me an e-mail on caroline@rainbowdash.dk, explaining why YOU should win the products (see all the products you can win here). I will find a lucky winner tomorrow! 

 

Idag er SIDSTE CHANCE for at deltage i den ret skønne Avène give-away! Alt man skal gøre for at deltage er at følge Avène på Instagram og skrive en e-mail til mig på caroline@rainbowdash.dk hvor man fortæller hvorfor man har fortjent at vinde (se alle produkterne her). Jeg finder en heldig vinder imorgen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS