IPhone SNAPS!

Stockholm Shopping

collage-2015-05-12.jpg
On Thursday I am going to Stockholm with my mom and my sister for a relaxing weekendtrip filled with shopping, coffee and great food. I have put together a wish-list for the Very Communities site, check it out right here

På torsdag tager jeg på weekend i Stockholm med min mor og søster – ser frem til en afslappende weekend fyldt med shopping, kaffe og god mad. Jeg har lavet en lille wish-list til Very Communities sitet, tjek den ud her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IPhone SNAPS!