Sneaker crush!

STOCKHOLM GUIDE!

Skærmbillede 2015-05-26 kl. 18.27.08.png
Alongside my English studies I work at the Community Marketing Agency Very where I am a student assistant and a kind of “coordinator” of the planner-team and the Very Communities blog. I am very excited these days due to the fact that we have just launched a new design for the Very Communities site and I would be thrilled if you would check it out! There are many interesting posts from our different community planners and I really think the site looks amazing! 
Also, I have just posted a small guide to Stockholm on the site based on my experiences from my trip two weeks ago.. ENJOY! 

 

Ved siden af mine engelsk studier og bloggen arbejder jeg på Community Marketing bureauet Very, hvor jeg er ansat som studentermedhjælper og en slags “koordinator” af vores planner-team og Very Communities bloggen. Jeg har ret stor optur disse dage da vi lige har launcet vores nye design på Very Communities sitet og jeg ville blive så glad hvis I har tid og lyst til at tjekke det ud! Der er virkelig mange seje og interessante posts fra vores forskellige community plannere på siden i hvert fald og jeg synes virkelig siden er blevet så flot! 

OG så har jeg lige postet en lille Stockholm guide på siden også, baseret på min Stockholm tur for snart 2 uger siden.. ENJOY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker crush!