DAGENS!

VICE PENGE – 3 anbefalinger

MoneyPile_op_800x615.jpg
Jeg ved ikke om I kan huske det indlæg jeg lavede i forbindelse med Vices nye programmer og artikler om penge HER? Anyway, nu har jeg set og læst et par episoder og jeg synes det er overdrevet nice! Penge fylder så utroligt meget i vores hverdag og det er helt vildt fedt at få indblik i. Specielt synes jeg det er spændende at se hvordan penge fylder på så mange forskellige måder hos os allesammen – og Vice dykker ned i forskellige penge “issues” såsom privatøkonomi, finanskriser, SU-lån, sort arbejde og så videre. Jeg føler i hvert fald at jeg bliver klogere og dermed sejere af at følge med på sitet.  
Jeg vil anbefale alle at læse artiklen Hvad sker der, hvis du ikke betaler dit SU-lån? Jeg kender da i hvert fald en person eller fem som har taget sådan ét, og det kan virke til at være helt uden “konsekvenser” når man låner 2.000 kr. i ny og næ mens man er studerende fordi fristen for tilbagebetalingen ligger så langt væk, men hvad SKER DER egentlig hvis man ikke lige får det betalt tilbage i tide?

Derudover vil jeg anbefale alle at læse artiklen om Uber – igen er det et meget relevant fænomen som vi alle bruger men som på mange måder måske egentlig også er lidt en blindgyde når det gælder penge og skat. Jeg elsker Uber og jeg ser gerne at det er kommet for at blive, men ikke desto mindre så er det stof til eftertanke.

Sidst men ikke mindst synes jeg artiklen om krisen i Grækenland er vildt spændende og relevant da der tydeligvis har været mange, mange fordomme omkring Grækenland og dets befolkning i det sidste lange stykke tid i forbindelse med den seriøse økonomiske krise.

Watch and learn about economy! Det kan betale sig 😉 Se resten af udvalget af videoer og artikler om PENGE her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS!