PIZ BUIN Instant Glow Summertan!

VACA PREPPING

Hej.jpg
Tomorrow I am leaving for Croatia where I am going to enjoy the sun and blue waves for a week. I am SO excited! I have spent my morning by turning my tiny apartment into a spa, providing myself with a deep cleansing facial, an all over body scrub and some serious moisturizing. These are my go to products! It’s the first time I am trying out the awesome masks from MASQT, but they have been so kind as to send me three variations to test and I am really down with this one! Here are my recommendations for the perfect at home spa:
1. Use a dry brush on your whole body before you jump in the shower 2.  Take a warm (bot not too warm) shower and rinse your body with a no-perfume shower gel – rinse your skin with a gentle facewash and scrub it in slow, circular motions with the sublime glow scrub from L’Orèal and rinse off 3. Turn of the water and use a no-perfume baby oil on your entire body, dry of the remaining oil with a soft towel 4. Use a facial scrub mask on your damp skin – massage gently onto your skin and leave on for 10-15 minutes – rinse off 5. Use the MASQT rejuvinating and moisture mask on your skin for 20-30 while you relax and have a large glass of water 6. Take off the mask and use a light, gentle moisturizer on your face and body. 7. VACATION TIME! 

Imorgen tager jeg til Kroatien hvor jeg skal tilbringe en uge i solen og de blå bølger. Jeg glæder mig SÅ meget! Jeg har brugt morgenen på at forvandle min lillebitte lejlighed til en spa og givet mig selv en dybderensende facial, skrubbet min krop fuldstændig og tilført MASSER af fugt. Disse er mine go-to produkter og det er bl.a. første gang jeg prøver de seje masker fra MASQT som har været så søde at sende mig tre forskellige varianter som jeg kan prøve – jeg er vild med denne! Her er mine anbefalinger til hvordan man kan få det SPAA derhjemme:

1. Brug en tørbørste på hele kroppen før du går i bad 2. Tag et varmt bad (ikke for varmt) og rens din krop med showergel uden parfume, brug en mild facewash til ansigtet og afslut med sublime glow scrub fra L’Orèal 3. Sluk vandet og smør hele din krop ind i babyolie uden parfume, vent lidt og tør det resterende olie af med et blødt håndklæde 4. Brug en mild face scrub på din fugtige hud i ansigtet – massér den forsigtigt ind i huden og lad den sidde i 10-15 minutter – rens af med lunkent vand 5. Brug rejuvinating and moisture masken fra MASQT til at tilføre din hud fugt og give den glød i 20-30 minutter mens du slapper af og drikker et stort glas vang 6. Tag masken af og brug en let, mild fugtighedscreme i ansigtet og på kroppen 7. FERIE TID!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIZ BUIN Instant Glow Summertan!