Nicklas Kunz SS16

#BLIVSET

IMG_1317-(1).jpg
IMG_1318-(1).jpg
This co-lab is pretty awesome! Danish rapper Kesi have teamed up with Soulland to create a reflex collection to put focus on staying safe in the dark. The co-lab is created upon request from BUF and Codan. The collection mainly consist of reflex showpieces but this cool beanie will be available in Soulland stores! Read more and see the full collection HERE

 

Det her co-lab er rimelig sejt! Den danske rapper Kesi har teamet up med Soulland for at lave en refleks kollektion for at sætte fokus på unges sikkerhed i trafikken. Samarbejdet er stablet på benene af BUF og Codan. Kollektionen består primært af reflex showpieces men huen er til salg i Soulland forhandlere! Læs mere og se hele kollektionen HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicklas Kunz SS16