PIECES LEATHER JACKET

HVISK GIVE-AWAY

collage-2015-11-03.jpg
I have an amazing suprise for you on this grey Tuesday! When it comes to jewellery, I am definitely most into silver – if you share this craving with me this give-away is definitely something for YOU! I have teamed up with my fave Danish jewellery brand HVISK to give you the chance to win your favorite sterling silver item AND this beautiful necklace pendant (which is my favorite).

 

All you have to do is click HERE, find your favorite silver-item from HVISK, copy the link and send it to me caroline@rainbowdash.dk – if you want you can attach a comment explaining why YOU should be the lucky winner. I will draw a winner in a week (on Tuesday) GOOD LUCK <3 

 

Jeg har en skøn overraskelse til jer på denne grå tirsdag! Når det kommer til smykker er jeg uden tvivl mest til sølv – hvis du har det på samme måde så er denne give-away helt sikkert noget for DIG! Jeg har teamet up med mit favorit smykkebrand HVISK for at give dig chancen for at vinde dit yndlings sølvsmykke fra brandet OG dette smukke vedhæng (som er min favorit). 

  

Alt du skal gøre for at deltage er at klikke HER, finde dit favorit sølvsmykke fra HVISK, kopiere linket på smykket og sende det til caroline@rainbowdash.dk – hvis du vil kan du jo skrive en lille kommentar til hvorfor DU skal være den heldige vinder. Jeg udvælger en vinder på tirsdag. HELD OG LYKKE <3 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIECES LEATHER JACKET