BEAUTY FAVES: NYX

IMG_4534.jpg
When I went to the US earlier this year I bought these three NYX products. I use them all almost everyday and they have become serious favorites! The eye shadow palette contains all the right natural colors that are not too shimmery, which is always hard to find! The brow gel is by far the best one I have tried so far and the transparent finishing powder is perfect to avoid a look that is too shiny. I can definitely recommend them all, and they are all available at ASOS at great prices (links below picture) 

 

Da jeg var i USA tidligere i år købte jeg disse tre produkter fra NYX. Jeg bruger dem allesammen næsten hver dag og de er virkelig blevet uundværlige for mig! Øjenskyggen indeholder alle de rigtige, naturlige farver og er ikke for glimmer-agtig og det er nærmest en kunst i sig selv. NYX brow gel er uden tvivl den bedste jeg nogensinde har prøvet af slagsen og den transparente finishing powder er  perfekt til at undgå et lidt for shiny look. Jeg kan klart anbefale alle tre produkter og de er i øvrigt tilgængelige via ASOS til gode priser (links under billedet) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS