DAGENS

NEW IN // TRUSS CLUTCH

IMG_4808.jpg
I have been following the brand TRUSS on their Instagram profile for a while, since I was introduced to the brand by Frede and Sidsel, and I am pretty much obsessed with their awesome universe and their beautiful bags. Luckily, I have gotten my hands on my first ever (definitely not my last!) TRUSS bag – this beautiful clutch! TRUSS is a creative project by the two very stylish women Elise Durbecq and Gillian Tozer, who collaborate with small business owners and weavers in Oaxaca, Mexico and I really think that they have succeeded to create a very unique universe. Soon we will all be able to buy the beautiful TRUSS styles in Copenhagen, so stay tuned! 

Jeg har fulgt med på TRUSS’ Instagram profil i et stykke tid, siden jeg blev introduceret til brandet af Frede og Sidsel og jeg er helt vild med deres univers og deres smukke tasker. Heldigvis for mig, har jeg fået fingre i min første TRUSS taske (helt sikkert ikke den sidste!). TRUSS er et kreativt projekt skabt a de to virkelig seje kvinder Elise Durbecq og Gillian Tozer som samarbejder med små firmaer og vævre i Oaxaca i Mexico. Jeg synes virkelig det er sejt, det de har skabt og de formår virkelig at være helt unikke med deres univers. Det vil snart blive muligt at købe de smukke TRUSS ting i København så hold øje!


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS