WISH I WAS WEARING

Storm & Marie x Marie Jedig Denim Collection

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 14.52.29.png
unspecified.jpg
This morning I went to eat breakfast at Fars Dreng in order to celebrate the new Storm & Marie x Marie Jedig denim collection which I think is REALLY cool! Marie has really hit the nail and designed the perfect, cool and comfortable (long live strech!) denim styles, and especially all the jeans are perfect! Lucky for me (yay), each of us got to choose an item from the collection and even though it was a tough choice I settled on the Aster jeans. Congrats to Marie on the cool collection – check it out here!

 

Imorges var jeg forbi Fars Dreng til morgenmad for at fejre den nye Storm & Marie x Marie Jedig denim kollektion som er MEGA sej! Marie har virkelig ramt plet og designet den perfekte seje og komfortable (længe leve stretch <3) kollektion af denim styles og især jeansene er helt perfekte. Heldigvis for mig (yay) fik hver af os lov til at vælge et item fra kollektionen og tage med hjem. Selvom det var et svært valg så endte jeg med de flotte Aster jeans. Stort tillykke til Marie med den seje kollektion som du kan se og købe fra idag her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH I WAS WEARING