Off to Göteborg!

Avène Tolérance

IMG_4994.jpg
During the past few years I have been focusing a lot on using beauty products that are good for me and my skin, and that does not contain all sorts of weird stuff. I have especially tried to avoid products containing perfume and products that are too cheap to be good.
Avène has seriosly taken the notion of taking care of sensitive skin to the next level with their amazing Tolérance Extreme products. During the past week I have been using the Cleansing Lotion followed by Avène thermal spring water and finished off with the Emulsion creme (perfect for both day and night use and not too heavy).
The products are sterile, they only contain very few ingredients, prevent irritation, they are without perfume and are specially designed for hyper sensitive and allergic skin. Luckily, my skin is not too sensitive and I do not have any allergies, however, I love the products anyway and I guess that you can never be too careful when it comes to your skin. I can definitely recommend the products for everyone. During the past week I have experienced that my skin complexion has become better and less irritated. You can buy the products at your local pharmacy or HERE

 

De sidste par år har jeg fokuseret meget på udelukkende at bruge skønhedsprodukter som er gode for min hud og ikke indeholder alt for mange mærkelige ting. Jeg er især gået væk fra parfume og produkter i den alt for billige ende da de for det meste er for gode til at være sande.  Avène har seriøst taget dét at tage sig af sensitiv hud til et helt nyt niveau med deres fantastiske Tolérance Extreme produkter. Jeg har testet produkterne gennem den sidse uge hvor jeg har brugt Avène Tolérance Cleansing Lotion efterfulgt af et par sprøgt Avène kildevand og sluttet af med Avène Tolérance Emulsion creme (perfekt til både dag og nat og den er ikke for fed). Produkterne er sterile, indeholder kun de absolut nødvendige ingredienser som din hud har brug for, de forebygger irritation, de er uden parfume og er specielt produceret til sensitiv og allergisk hud. Heldigvis er min hud hverken alt for sensitiv eller allergisk, men jeg føler aldrig at man kan være for sikker når det kommer til ens hud. Jeg vil klart anbefale produkterne til alle, de er virkelig gode og de får en til at føle at ens hud er sikre hænder. Jeg føler i hvert fald at min hud den seneste uge er blevet pænere og mindre irriteret. Produkterne kan købes på apoteket og HER

2 kommentarer

 • K

  Kan renselotionen bruges med vand? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej K 🙂

   Det kan den godt ja, men tanken er egentlig at den skal bruges uden. Jeg har bare brugt den uden vand 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Göteborg!