SUMMER PLANS

DENIM CRUSH

collage-2016-06-20.jpg
73070238_TS_B-(1).jpg
73070238_TS_D2.jpg
Ever since my boyfriend convinced me to watch The Wire about a year ago I have been craving an oversized denim jacket with white stitches – just like the one major gangster bo$$ Avon Barksdale is wearing on the show – and thanks to this Costume guide I just found this PERFECT (and very affordable) one from Mango <3

 

Lige siden min kæreste overtalte mig til at se The Wire for omkring et år siden har jeg været på udkig efter den perfekte oversized denimjakke med hvide stikninger – ligesom den gangster bo$$ Avon Barksdale har på i serien – og takket være denne Costume guide har jeg lige fundet denne PERFEKTE (og super prisvenlige) fra Mango <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER PLANS