DENIM CRUSH

Chunky Hoops

collage-2016-06-22.jpg
OMG I need these chunky earrings from Jane Kønig! They are absolutely perfect and they would be perfect for this chunky ear cuff from Saskia Diez that I am patiently waiting for. How cool would those two things be together??!!

 

OMG jeg MÅ have fingre i disse chunky øreringe fra Jane Kønig! De er fuldstændig perfekte og ville passe perfekt til denne chunky ear cuff fra Saskia Diez som jeg venter tålmodigt på skal komme med posten. Hvor seje ville de to ting ikke være sammen??!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM CRUSH