NEW IN // DYRBERG/KERN

EYES ON……

collage-2016-07-05.jpg
As mentioned in an earlier blogpost, I am really looking forward to Won Hundred’s AW16 collection! Ever since I saw it during fashion week in February I have been thinking a lot of the different amazing pieces that it includes. These are another two of them – the boots already landed on their webshop, and I think they are an absolute musthave. 

 

Som nævnt i et tidligere blogpost glæder jeg mig virkelig meget til Won Hundreds AW16 kollektion! Siden jeg så kollektionen under modeugen i februar har jeg virkelig tænkt meget på alle de smukke ting. Her er lige to mere – støvlerne er allerede kommet på webshoppen og jeg synes altså virkelig de er et musthave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // DYRBERG/KERN