BEAUTY WEEK PART ii

BEAUTY WEEK PART iii

IMG_7717-(1).jpg
This is my last hair-post, I promise!! I just have to share this new very awesome dry shampoo from the French brand Klorane. It is the ONLY hair shampoo that I am using from now on. It does not make my hair all stiff and “powder-looking”, and it does not make my scalp all itchy and sensitive like other dry shampoos tend to and it has a fresh and natural smell! If I really need to skip a hairwash or just need to add some extra volume to my hair, this is my go-to product! You can only buy it at the pharmacy and online here.

 

Okay, det her er min sidste hår-post – promise! Jeg bliver bare lige nødt til at dele denne virkelig skønne tørshampoo fra det franske mærke Klorane med jer. Det er den ENESTE tørshampoo jeg bruger fra nu af. Den får nemlig ikke mit hår til at blive helt stift, eller se helt “pudder-agtigt” ud, og den får gør ikke min hovedbund helt sensitiv og irritabel, som andre tørshampoo kan have tendens til. Derudover har den en skøn frisk og naturlig duft, hvilket er super vigtigt! Så hvis jeg bliver nødt til at skippe en hårvask, eller bare har lyst til lidt ekstra volumen i midt hår, så er dette altså mit go-to produkt! Man kan købe den på apoteket, eller online her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY WEEK PART ii