VINTAGE SHIRTS

ASOS // NEW IN

image1xxl.jpg
image3xxl.jpg
image1xxl-1.jpg
Okay so technically these items are not “new in” yet, as I will not receive them until the end of this week. However, I ordered them yesterday from ASOS as I need some new basic pieces in my wardrobe. Yayy! AND if you are wondering about my shopping-free August, I would like to inform you that it officially stopped after I sold some things at Veras Market, saying that it lastet for about 20 days. But that’s FINE and I am definitiely going to consider shopping less in the future! 

 

Okay så teknisk set er disse ikke “new in” endnu, da jeg ikke modtager dem før sidst på ugen. MEN, jeg bestile altså disse ting igår fra ASOS, da jeg mangler nogle gode basis-ting i min gaderobe. Yayy!! OG hvis man undrer sig over hvordan jeg kan shoppe når jeg jo egentlig har shoppe-fri august, så hænger det simpelthen sammen med at jeg har været på Veras Market og sælge ud af min gaderobe, og så må man godt alligevel. Shoppe-fri i 20 dage er også meget fint og jeg vil helt sikkert prøve at shoppe mindre i fremtiden!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE SHIRTS