New In // By Malene Birger Bag

ESPRIT: FALL BASICS

collage-2016-09-15-(1).jpg
collage-2016-09-15-(4).jpg
collage-2016-09-15-(5).jpg

Even though the weather is absolutely amazing and very summer-ish these days, we cannot deny the fact that fall is on its way. I have tried to think about which wardrobe updates I need to make for the coming cold months and I have decided on three very important basics that I need in my wardrobe: First of all, a good coat is absolutely essential. I am a real jacket – and coat-freak, and I simply cannot get enough jacket and coats in my wardrobe. However, as I was looking through my collection, I noticed that I do not really have a classic black coat, however, the one below from Esprit is perfect – I especially like the belt, as it is a true lifesaver when riding your bike as it will keep the cold wind out. Secondly, you need a good men’s shirt!  I have recently stolen an old one from my dad that looks just like the one below with white and blue checks and it works perfectly with everything from blue jeans to printed midi-skirts! A men’s shirt simply helps you look sophisticated in a casual (and comfortable) way – whether you are going to work or going out for dinner! Thirdly, a pair of good, black ANKLE BOOTS is an absolute must! I like a pair that is classy, not too high (they should be made for walking) and minimalistic. This pair is a true classic that can be paired with almost everything. 
I have put together some styling-suggestions for my three favorite three favorite fall pieces from Esprit below, enjoy!

 

Selvom vejret er så skønt og sommeragtigt for tiden, så kan vi nok ikke løbe fra at efteråret er lige om hjørnet. Jeg har forsøgt at tænke lidt over, hvilke gaderobe-opdateringer jeg skal have lavet inden vi går de koldere måneder i måde og jeg har besluttet mig for tre meget vigtige efterårs basis ting, som man SKAL have i sin gaderobe: Først og fremmest er det supervigtigt med en god jakke. Jeg er en kæmpe jakke-freak, og jeg samler nærmest på jakker, men da jeg kiggede i samlingen gik det op for mig at jeg ikke ejer en sort, varm, klassisk jakke. Jeg synes den sorte Esprit jakke nedenfor er totalt perfekt – især fordi bæltet er en kæmpe lifesaver når man cykler, da det holder vinden ude. Derudover skal man have en god herreskjorte i gaderoben, synes jeg. Jeg har for nyligt stjålet min fars gamle blå – og hvidternede skjorte, som ligner den nedenfor på en prik og den fungerer altså perfekt med alt fra blå jeans til halvlange, printede nederdele! Jeg synes at herreskjorten får en til at se sofistikeret men afslappet ud, uanset om man så skal på arbejde eller til middagsselskab! Sidst, men ikke mindst er et par gode, sorte ankelstøvler altså et musthave i gaderoben! Jeg kan bedst lide hvis de er classy, ikke for høje (man skal helst kunne gå langt i dem) og så minimalistiske som muligt. Parret nedenfor er en rigtig klassiker og de kan mixes med næsten alt. 
Jeg har stylet mine tre basis efterårsfavoritter fra Esprit nedenfor, håber I kan lide det!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // By Malene Birger Bag