CELEBRATE

Jukserei Moon Necklace

img_8682-1

Der er mange grunde til gerne at ville til Berlin – én af grundene er det Berlin-baserede danske smykkebrand Jukserei. De laver de fineste minimalistiske smykker i det fineste “shine”. Jeg har samarbejdet lidt med dem før og nu var jeg altså så heldig at blive forkælet med deres Moon Necklace i sølv til min fødselsdag i torsdags. Jeg synes deres univers er superfint og gennemført og det er virkelig en fornøjelse at modtage en pakke fra dem, da det nærmest er som at modtage en bid af det univers. Jeg har fået endnu en favorit halskæde, så min Trine Tuxen x Mads Nørgaard halskæde kan få lidt pauser engang imellem.

There is always a good reason to go to Berlin – one of these reasons are the Berlin-based Danish jewelry brand Jukserei. They make the most amazing minimalistic jewelry in the best “shine” one could imagine. I have done a collaboration with them once before and this time I was as lucky as to receive their Moon Necklace in silver as a birthday gift. I think their universe is really cool and completed and it was a real pleasure receiving a package from them, as they really succeed in sending a package of their universe so to say. I have a new favorite necklace, so now my Trine Tuxen x Mads Nørgaard necklace can get a rest once in a while.

MOON NECKLACE from Jukserei

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELEBRATE