SOPHIE by SOPHIE

STORM&MARIE x KOPENHAGEN FUR

collage-2HVOR SEJE er disse smukke pelsjakker? De er resultatet af et amazing samarbejde mellem Storm & Marie og Kopenhagen Fur og jeg har været fuldstændig forelsket i den lyseblå siden jeg så den på min seje Society B kollega Marie Jedig på dette Instagram billede. Seriøst, hvis jeg havde flere penge så havde jeg fluks investeret i en af dem!

HOW COOL are these beautiful fur jackets? They are from the collaboration between Storm & Marie and Kopenhagen Fur and I have been in love with the light blue one since I saw it on my fellow Society B colleague Marie Jedig on this pic. I swear, if I had more money than I do I would invest in one of them!

LINKS:
BROWN JACKET
BLUE JACKET
ORANGE WAISTCOAT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOPHIE by SOPHIE