STORM&MARIE x KOPENHAGEN FUR

Marie Jedig x Markberg

img_8904

Last night I went to the launch of the new co-lab between my fellow Society B blogger Marie Jedig and accessories brand Markberg. Marie’s style is truly enviable and exclusive and I think that the collection reflects her personal style so well. The collaborative collection consist of four different bags, which are all named and inspired by the four most important women in Marie’s life (so cute!) and two of the styles come in both black and beige. Additionally, all the bags come with a longer handle as well, so it is possible to wear all of them crossover, which make all of them super usable for everyday use!
Lucky for me I got to bring my favorite bag from the collection home with me and even though it was REALLY difficult to choose, as I find the entire collection really beautiful, I ended up with the small Tut Bum Bag that you see on the picture. It is so tiny and cool and I just fell for it right away!
You can see and buy the entire collection on Markberg’s webshop HERE.

Igår aftes var jeg inviteret til launchen af min seje Society B kollega Marie Jedig og accessories-brandet Markbergs nye samarbejde. Maries stil er virkelig misundelsesværdig og super eksklusiv og jeg synes virkelig kollektionen afspejler hendes stil rigtig godt. Kollektionen består af fire forskellige tasker, som hver især er inspireret af – og opkaldt efter – de fire vigtigste kvinder i Maries liv (så sødt!) og to af taskerne kommer i både sort og en lys beige. Derudover kommer alle taskerne med en ekstra lang hank, så det er muligt at bære dem crossover, hvilket gør dem super anvendelige!
Heldigvis for mig, måtte jeg simpelthen tage min favorittaske fra kollektionen med mig hjem, og selvom det var VIRKLEIG svært at vælge, da jeg virkelig synes alle taskerne er så smukke og anvendelige, så endte jeg med den lille Tut Bum Bag. Jeg var helt vild med den fra første gang jeg så den og den er så lille og sej!
Man kan se og købe hele kollektionen på Markbergs webshop HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORM&MARIE x KOPENHAGEN FUR