Outfit of the day

An Evening with Avène

I onsdags var jeg til et fuldstændig skønt event på Gammel Kongevej Apotek med Avène. Jeg bruger rigtig mange forskellige Avène produkter både på kroppen, i badet og i ansigtet og det virker altså (fx. denne krops0lie og denne bodylotion). Aftenen forløb sådan at vi fik lidt mere info omkring Avène og Avènes historie (læs mere her), som er virkelig fin og så fik vi ellers vejledning af super kompetente eksperter til hvilke produkter, som passer bedst til ens hud. Jeg endte med nedenstående produkter; Cleanance Gel, som jeg faktisk allerede bruger og har været stor fan af de sidste par år, Cleanance Mat dagcreme og en fugtgivende maske, som jeg fik anbefalet at sove med et par gange om ugen – på den måde forebygger jeg fedtet og tør hud, på bedst mulig vis. Jeg testede masken natten mellem onsdag og torsdag og vågnede op med silkeblød og gennemfugtet hud – så skønt! Udover de lækre produkter blev vi budt på lækkert Avène kildevand, som smager fantastisk – så det var en ægte spa-agtig aften!

Wednesday I attended a fabulous event at Gammel Kongevej Apotek with Avène. I am a big fan of Avène’s products (fx. I use this body oil and this bodylotion on a daily basis). The event started with an introduction to Avène and their story (more info here), which is really cool and then each of us had a guiding session with an expert, who told us which products would be best suited for our skin. I ended up with the three products below; Cleanance Gel, which I already use every day, Cleanance Mat day cream and a moisture mask, which I am supposed to use over night a few times a week. I already tested it once and I woke up with silky and moisturized skin – delicious! Besides the products, we were offered delicious springwater from the Avène, which tastes amazing so it was a true spa-evening!

Processed with VSCO with hb2 preset

img_0705

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day