NEW YEARS EVE

&other stories wishes

Butikkerne er allerede i fuld sving med deres udsalg, men det bedste ved det hele er at items fra den nye sæson langsomt begynder at lande i butikkerne. Jeg skal helt sikkert forbi &other stories og kigge nærmere på nedenstående ting – måske den prikkede kjole kunne være en nytårs succes?

The stores are already in full swing with their sale, however, the best thing about this time of year is that the new season are landing in stores. I am definitely swinging by &other stories within the past couple of days to have a closer look at these items – maybe the dotted dress could work as a New Years eve dress? 

collage-32

collage-34 collage-33

SEQUIN TOP // BAG // SWEATER // DRESS // BOOTS 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS EVE