&other stories wishes

Shop Min Gaderobe

Jeg ved ikke om I er bekendt med secondhand sitet The 2nd Edit, hvis ikke så vil jeg klart anbefale at man tjekker den ud uanset om man vil sælge sine ting eller købe lækre ting. Der findes jo mange forskellige muligheder for at sælge sit tøj, men det som gør The 2nd Edit speciel er at de tilbyder den service at de henter dine ting, tager billeder og prissætter det for dig – de kalder det deres concierge service og du kan læse mere om den her. Jeg har fået lov at komme med i deres ‘Influencer’ kategori, med en masse seje damer bl.a. Marie Jedig, Anne Johanssen, Bea Fagerholt, Maria Barfod og mange andre, som jeg selv kunne tænke mig at købe tøj fra. Der er stadig en del ting, som mangler at komme op på sitet, men I kan tjekke min foreløbige profil ud her og sig endelig til hvis I har spørgsmål!

img_8352

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

&other stories wishes