Jan. 17, 2017

Organic Basics

Jeg har helt vildt optur over det bæredygtige basics brand Organic Basics. Forleden modtog jeg en pakke med alt hvad man behøver a.k.a. Organic Basics ‘The Female Package’, som indeholder et sæt pænt, sort (og dødbehageligt!) undertøj og den perfekte sorte t-shirt og nu har jeg bare lyst til at bestille 5 sæt mere hjem, så jeg aldrig behøver at bruge andet! Materialet er 100% økologisk og jeg synes virkelig at den lækre kvalitet skinner igennem – og så er både pasform og komfort spot on! Organic Basics har, basically (he he) de essentielle basics til både ham og hende, når det kommer til undertøj og så laver de faktisk også både net og kopper! Tjek dem ud HER.

I really like the sustainable basics brand Organic Basics. The other day I received a package with everything I needed a.k.a. ‘The Female Package’ which contains a set of nice, black (and reeeally comfortable!) underwear and the perfect black t-shirt. It really made me want to order five more packages, so I would never have to use anything else! The material is 100% organic and I really think that the high quality shines through – as well as both fit and comfort are spot on! Organic Basics basically (lol) makes essentials for him and her when it comes to underwear and on top of that they also sell tote bags and cups! Check them out HERE.

img_1531 collage-1LINKS:

TRIANGLE BRA // HIPSTER // FULL SET OF UNDERWEAR // BLACK TEE // PACKAGE WITH ALL THREE ITEMS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jan. 17, 2017