Days Gone By

#MyMorningView

collage-43

Jeg har tidligere nævnt min begejstring for Organic Basics her, og nu skal vi altså tale lidt om det igen. Organic Basics sætter nemlig fokus på de gode morgenstunder såsom duften af morgenkaffe og dét at klæde sig på om morgenen, hvorfor jeg har samlet tre billeder, som alle er en del af #MyMorningView. Jeg elsker nemlig de morgener, hvor man har lidt ekstra tid til at gå rundt i undertøj og nyde sin morgenkaffe.

I have previously mentioned my enthusiasm for Organic Basics in this blogpost, however we need to talk a little more about the brand. Organic Basics are putting focus on the morning hours that includes the smell of the perfect cup of coffee, getting dressed in the morning and so on. That is why I have collected three pics that are part of “MyMorningView. You see, I really love those mornings when you have a little extra time to walk around in your underwear and enjoy your morning coffee a little extra.

 

2 kommentarer

 • Sofie

  Hvordan er str. i det??

  Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Sofie 🙂

   Jeg har toppen i en small og der er god plads, så den er lidt stor i størrelsen. Trusserne er normale og det er t-shirten også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By