SPRING WISHES

Uterqüe Shoes

Jeg følger flittigt med på alle Society B damernes (+Lasse og Anthony) blogge og forleden delte seje, søde Sidsel a.k.a. Fashionpolish et par sko fra det spanske brand Uterqüe, som jeg straks måtte undersøge nærmere. Jeg kendte ikke mærket før, men de har SÅ mange seje ting – specielt på sko-fronten og der er flere af deres sko, som jeg pønser på at klikke hjem. Kvaliteten virker superlækker og priserne er SÅ gode! Nedenfor er mine favoritter!

I am a dedicated follower of all the Society B ladies’ (+ Lasse and Anthony) blogs and the other day cool cat Sidsel a.k.a. Fashionpolish shared a pair of shoes from the Spanish brand Uterqüe, that I immediately had to take a closer look at. I did not know the brand before, but they have SO many cool items – especially on the shoe front and I am seriously considering clicking home a bunch of their shoes. The quality looks delish and the prices are really good! Below are my favorites!

4192251040_2_3_2

LINK

skaermbillede-2017-02-20-kl-16-11-38

LINK

4134251040_2_2_2

LINK

4142251040_2_2_2

LINK

4211251040_2_2_2

LINK

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING WISHES