KANEL

The 2nd Edit x Elle Wardrobe Movie

Nogle af jer husker måske mit indlæg om luksus 2nd hand konceptet The 2nd Edit? Hvis ikke så finder I det HER. I forbindelse med at jeg for nylig har fået en side på The 2nd Edit, hvor jeg sælger ud af mit klædeskab, var holdet bag the 2nd Edit forbi min lejlighed for at skyde en lille gaderobefilm i samarbejde med Elle, som I kan se nedenfor. Min side er i øvrigt netop blevet opdateret på the 2nd Edit, så smut endelig forbi og se om der er noget I kan lide!

Some of you might remember me mentioning the exclusive 2nd hand concept The 2nd Edit? If not, you can find that post HERE. In connection with my page launch at the 2nd Edit, the team behind the page stopped by my apartment to do a little wardrobe movie in collaboration with Elle, which you can watch below. My page has been updated recently, so make sure to have a look and see if there is anything you like!

 

Video by Anders Flindt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KANEL