Feb. 24, 2017.

WEEKEND TRACK

Det er sjældent at jeg bevæger mig ind i musikkens verden her på bloggen – det vil jeg hellere lade folk, som har forstand på musik om. Men en gang imellem sker det altså og idag er det med dette nummer af David44, med tilhørende virkelig sej video. En gang imellem falder man nemlig bare over et nummer, som har “dét” som kan få dig i weekendstemning, gøre dig endnu mere forelsket i din kæreste og få lyst til at tage sejt tøj på og danse på bordet – det er hvad det her nummer gør for mig, så nu ville jeg lige dele det med jer, så I kan sætte det på inden I skal ud i weekenden.

I rarely touch upon the subject of music on the blog – I would rater let people who know about it talk about it if you know what I mean… But sometimes it happens and today I feel an urge to share this track and video by David44 with all of you. Sometimes you stumble upon a track that has got “it” – a track that can make you get in the mood for weekend, make you fall even deeper in love with your boyfriend and make you want to wear your fancy clothes and dance on the table. This track does all of those things for me and it is the perfect “going out” track for the weekend!

 

The video is directed by Alexander A. Kaiser Lauritzen, produced by Nicolai Gabold and edited by Marcus Ricketts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feb. 24, 2017.