Date Night

DREAMY PUFFER

Jeg er SÅ glad for min North Face dynjakke, som jeg købte for et par vintre siden, men jeg kan alligevel ikke rigtig lade være med at sukke efter denne fra 66 North – den er så sej og shiny og så har den hætte, hvilket min North Face mangler! Den er klart på ønskelisten for 2017, så jeg må hellere begynde at spare op. Det er i øvrigt virkelig et køb som kan retfærdiggøres, når man bor i kolde DK.

I love my North Face puffer, that I bought a couple of winters back. However, I can’t keep my eyes off this one from 66 North – it is so cool and shiny and it has a hoodie, which is really important (my North Face does not)! I have officially added it to my 2017 wishlist, so I better start saving. I would say that it is a completely fair investment, especially since I live in cold DK.

nornt66-no-label02

PUFFER from 66 North

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date Night