NEW IN

SHOP MY WARDROBE

Om en uge, søndag d. 9. april har jeg stand på Tradono Fashion Flea Market i Papirhallen, sammen med min søster. Jeg har virkelig ryddet ud i gaderoben, da jeg simpelthen er ved at vokse ud af mit skab, så der vil være virkelig seje ting og til virkelig gode priser. Der vil være alt fra high street til high end, smykker og masser af sneakers! Jeg håber I vil komme forbi Papirhallen og shoppe min gaderobe og sige hej <3 Der vil være VIP entrance fra kl. 10-11, hvor man har mulighed for at komme ind og få fingre i alle de gode varer en time før markedet åbner for alle kl. 11 – i den forbindelse udlodder jeg 2 VIP billetter. Alt man skal gøre for at vinde dem er at sende mig en mail på caroline@rainbowdash.dk og sige hej. Jeg trækker en vinder på torsdag.

skaermbillede-2017-03-31-kl-07-45-50

Billedet er stjålet fra @glossier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN