NEW IN

REZET FOAM TENNIS OPEN

Lørdag d. 27. maj er det tid til Rezet Foam Tennis Open foran butikken i Jorcks Passage. Turneringen går basically ud på at have en virkelig nice eftermiddag, spille x antal skumtenniskampe mod andre doublehold og kampene varer ca. 6 minutter hver. Turneringen afholdes af Rezet i samarbejde med Reebok, for at fejre releasen af den seje Club C sneaker fra Reebok, som kommer i tre virkelig cute farver.
I år er turneringen for girls only. Der kommer til at være 16 hold á to personer med i turneringen, alle spillere bliver udstyret i Reebok outfits fra top til tå og præmien er intet mindre end en tur til Ystad og en lækker L’Oréal goodbiebag. Man kan signe up HER og der er lodtrækning om en plads i turneringen 15. Maj – så tag din bedste veninde eller tennispartner i hånden og meld jer til! Jeg skal deltage i turneringen sammen med søde, seje Desireé , så det kan være at I kommer til at spille mod os!

desireecaroline-04

desireecaroline-01 desireecaroline-02  desireecaroline-05

Billeder af Philip Nordin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN