June 30, 2017

July 3, 2017

Indlægget indeholder reklamelinks

Et outfit fra mandag d. 3. juli, hvor vi var i Philadelphia hele dagen. Vi nåede både at gå hele South Street, som er SÅ hyggelig og nice. Og så kørte vi ud til nogle af de upcoming områder i Philadelphia såsom NoLibs (Northern Liberties), Fishtown og Kensington, de er stadig lidt rå i kanterne, men små bryggerier, cafeer og restauranter blomstrer op rundt omkring og det var virkelig sejt at se.

An outfit from Monday July 3rd, where we went to Philadelphia. We visited South Street, which is a really nice area and we also made it to some of the “upcoming” parts of town such as NoLibs (Northern Liberties), Fishtown and Kensington. They are still a bit rough around the edges, but definitely upcoming with small micro breweries, cafés and restaurants appearing all around, which was really cool to see!

img_7575

SUNNIES Ace&Tate (Allen)

DRESS H&M (old)

BAG Urban Outfitters

SNEAKERS Jordan Trunner LX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

June 30, 2017