Days Gone By

NYTÅRSPLANER + EN OPTUR NYTÅRS GIVEAWAY

Jeg går egentlig ikke specielt meget op i nytår. Det er som om, at jeg kan finde ud af, at planlægge alt andet i mit liv flere måneder ud i fremtiden, men lige når det kommer til nytår er jeg altid utroligt langsom. Sidste år holdt jeg nytår alene med min dejlige veninde Rex og det var ekstremt optur – så hyggeligt og intimt. I år har jeg ikke lavet planer endnu TROEDE jeg, men nu har jeg så fundet ud af, at selvsamme veninde OG en af mine andre besties heller ikke har planer endnu. Derfor har vi joinet forces og skal nu holde middag sammen – så hyggeligt. Efterfølgende er vi så blevet inviteret på Manon les Suites, da min fars kone arbejder for Hotel Guldsmeden. De holder en temmelig overdådig og niceness fest og det kan jeg SÅ godt overskue – specielt dét at fejre nytår i de smukke omgivelser i selskab med to af mine bedste veninder (og forhåbentlig endnu flere)! De har faktisk sammensat tre forskellige nytårspakker, som man kan se HER – så vi er gået med ’Homebodies Night Out’-pakke. Desuden er jeg så heldig, at jeg har fået lov at udlodde 1 x Full Fête, så man kan fejre nytår på Guldsmeden inkl. Overnatning og middag.

Alt man skal gøre, for at deltage i konkurrencen om 1 x Full Fête for 2 personer er, at sende mig en mail på caroline@rainbowdash.dk, hvor man skriver ’NYTÅR’ i emnefeltet. Jeg trækker en vinder onsdag i næste uge. GOOD LUCK <3

img_0726

img_0691

img_0692

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By