DECEMBER 3, 2017

CHRISTMAS WISHES PART 1

Betalt samarbejde med Jane Kønig / Paid collaboration with Jane Kønig

skaermbillede-2017-12-06-kl-11-33-44

Hvis jeg havde en masse penge ville jeg klart treate én jeg holder af (eller mig selv) med en af disse fantastiske items til jul. Alle 5 items repræsenterer virkelig ekstra luksus og ville kunne leve i gaderoben (eller i stuen) forever! Jeg har blandt andet udvalgt mit favoritsmykke fra Jane Kønig, som er den smykke dobbeltperle i forgyldt sølv, som jeg synes er utroligt smuk.

If I had a lot of money I would definitely treat someone I care about with one of these items for Christmas (or just treat myself). All 5 items represent a little extra and they could all be part of your wardrobe (or your livingroom) forever! I have chosen my favorite piece of jewelry from Jane Kønig, which is the beautiful double pearl in gold pleated silver that I think is really beautiful.

EARRING Jane Kønig // GLASS TABLE Ilva // SNEAKERS Stella McCartney // MOHAIR KNIT Ganni // BAG Proenza Schouler 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 3, 2017