JANUARY 12, 2018

FRESH START

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Året er ved at være godt igang og jeg craver et par friske items til min gaderobe. Jeg har til gengæld aftalt med mig selv, at der er nul shopping før efter jeg har været på Tradonomarked d. 11. februar. Jeg købte lige en stand igår og jeg kommer til at være der med min søster og sælge ud – håber I kommer forbi! Men mere om det senere… HVIS jeg havde penge lige nu skulle disse items hjem og bo i min gaderobe!

The year is slowly beginning and I am craving a couple of fresh new items for my wardrobe. However, there will be no shopping for me until after I have sold my stuff at the Tradono Market on February 11th. I bought a market srand yesterday and I will be selling out of my wardrobe with my sister – I hope you will be stopping by! More on that later.. IF I had money I would definitely click home these items right now!

skaermbillede-2018-01-09-kl-12-53-35

SHINY TRACK PANTS Fenty x Puma*

WHITE SHOES W. CONTRAST STITCHING Pronza Schouler*

BAG Headporter

DENIM JACKET &other stories*

PERFUME Zarko Perfume

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 12, 2018