WISHES

JANUARY 19, 2018 // NOHO

Middagen beskrevet nedenfor var en gave fra NoHo. Jeg har ikke modtaget penge for at skrive om NoHo og alle holdninger er 100% mine egne. 

Fredag aften holdt tre af mine veninder og jeg nytårskur – egentlig meget skønt at springe julefrokosten over og rykke den ind i det nye år i stedet. Vi havde den hyggeligste aften på NoHo i Kødbyen, hvor vi havde fået lov at komme og smage deres overdrevet delish tasting menu og deres lækre drinks og vi endte faktisk med at blive der til de lukkede, da der var virkelig godt gang i dansegulvet i kælderen. Virkelig optur med et sted, hvor man både kan få lækker middag og feste hele natten og jeg ved virkelig ikke hvor alle timerne blev af!

Jeg har været på NoHo et par gange før, men kun til drinks og fest, men deres mad kan virkelig også anbefales! Vi startede med et glas bobler, hvorefter vi fik tasting-menuen, som bestod af alt det bedste fra menukortet og desuden rummede SÅ meget forskellig mad fra forskellige dele af verden, som bare var sat perfekt sammen. Den stod både på lækre sliders, FANTASTISK pasta, vietnamesiske forårsruller og alt muligt andet godt. Til dessert fik vi fantastisk panna cotta med hvid chokolade, æblekompot og crumble og en kæmpe kop kaffe for at kickstarte aftenen ovenpå en lækker middag. Resten af aftenen stod den på drinks og der er altså rigeligt af lækre varianter at vælge imellem!

Udover den lækre mad, så er personalet på NoHo SÅ søde og opmærksomme og de tog sig virkelig godt af os. Der var for eksempel et tidspunkt, hvor min veninde tabte sine spisepinde på gulvet og hun kunne knapt nok nå at samle dem op inden vores tjener stod klar med et par nye til hende – virkelig hyggelig og festlig atmosfære og god service.

Som I måske også kan se på billederne så er interiøret også rimelig “extra” i forhold til, hvad man er vant til på andre danske restauranter. Det lyserøde neonlys med opturs quotes, de lyserøde lavalamper (!!!), planterne i loftet og på væggene og indretningen generelt er virkelig sej og anderledes – lidt som at forsvinde ind i et andet univers, hvilket var super tiltrængt her i den grå og kolde januar.

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale en aften på NoHo, og det er bestemt ikke sidste gang jeg tilbringer en hel aften der inklusiv middag, drinks og dans. Kan også klart anbefales til en date, der skal være lidt udover det sædvanlige eller hvis man skal have kureret et par slemme hverdagsblues med god mad og drinks.

d4c8c954-fde1-40d4-bcc4-9084154b0b21

OUTFIT Ganni BOOTS Topshop

 

collage-1

5504d6dc-8bd5-4066-8be2-3a9873e7d4ab

collage

collage-2

eb616fcf-5cea-4854-abd9-5222374d05be

1ce49880-1e1d-4e8f-acc5-bbbb656fe3ad

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES