VALENTINES GIVEAWAY

JANUARY 31, 2018

Det er vel næppe gået nogens næse forbi, at der er modeuge i København i denne uge. Det er ret underligt at være en del af, når man ikke rigtigt er en del af det – jeg er inviteret til en del shows og jeg ELSKER virkelig at tage til modeshows. Det er så magisk og jeg interesserer mig oprigtigt for, hvad designerne har fundet på til den kommende sæson. Men jeg arbejder jo ikke som sådan i modebranchen til hverdag og man kan derfor godt føle sig lidt forkert, når man kommer cyklende til diverse shows efter en lang dag på ens rigtige arbejde og pludselig står midt i det hele.

Men altså, jeg nåede forbi nogle virkelig seje shows og lidt andet forskelligt; onsdag startede jeg dagen med at tage forbi Revolver messen for at kigge nærmere på H2Os nye kollektion. Den var VIRKELIG sej og I kan godt glæde jer. Jeg er kæmpe H2O fan og jeg glæder mig til den nye kollektion lander i butikkerne – der er blandt andet et par virkelig seje slippers iblandt! Om aftenen nåede jeg kun forbi HAN Kjøbenhavn showet – jeg havde egentlig en del flere shows på programmet, men efter at have stået i verdens længste kø til showet udenfor måtte jeg bare hjem. Torsdag stod den på et fantastisk Ganni show på Refshalevej og så var jeg til Lærke Andersen show, som var helt fantastisk og Elaine Hersby show som var SÅ sejt med dansende modeller på D’Angleterre. Til sidst nåede jeg et kort smut forbi 2nd One og Fiveunits festen på Dandy.

Nedenfor er mit outfit fra i torsdags, blandt andet iført en ret grineren Haribo t-shirt med den legendariske Skipper skrå, som er en af mine klare favoritter!

2ae95d4c-814c-4c83-bcf2-b0a5f944bc3e

BLAZER Topshop Unique (sold out)

TEE Haribo (gifted)

SKIRT Topshop Unique 

SNEAKERS Acne Studios 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINES GIVEAWAY