DAYS GONE BY

VALENTINES GIVEAWAY

Reklame for Jane Kønig

collage-3

Valentines Day er lige om hjørnet og i den forbindelse kan man naturligvis ikke lade være med at tænke lidt ekstra på kærlighed og sin special someone, hvis man har sådan én. Jeg har egentlig aldrig fejret Valentine’s Day og det er ikke som sådan noget jeg går op i, men jeg må da indrømme, at jeg bliver lidt glad når jeg ser en mand eller kvinde komme gående med en kæmpe buket røde roser d. 14. Februar (eller andre dage, for den sags skyld), for der er da lidt romantisk og man ved, at der er en person som bliver SÅ glad.

I forbindelse med Valentines Day så har jeg fået lov at vælge mit yndlingssmykke fra Jane Kønigs love tag kollektion. Jeg har valgt et sølvarmbånd med et ’E’ på, da dette er min kærestes forbogstav. Så nu tænker jeg på ham hver gang jeg ser min arm. Så cute! Derfor vil jeg naturligvis også gerne dedikere dette indlæg til at hylde kærligheden generelt og naturligvis min søde kæreste, mest af alt fordi at han er helt amazing i mine øjne, men også fordi at han dealer med mig og mine mange særheder hver eneste dag. Desuden er han den bedste i verden til at lave mad og han er så sød til at lave lækker mad til mig og forkæler mig generelt bare rigtig meget. Nu bliver det helt kærlighedsagtigt og måske på grænsen til cheasy, men sådan er det, for man skal huske at hylde dem man holder af <3

Jeg vil i forbindelse med den kommende Valentines Day også gerne give en af jer chancen for at forkæle jer selv – eller én I holder af, med et lovetag fra Jane Kønig. I kan selv vælge om det skal være en halskæde, et armbånd eller en ring og I vælger naturligvis også hvilket bogstav I vil have og om I er mest til forgyldt, sølv, rosegold eller oxyderet. Alt I skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet, hvem I gerne vil hylde og dele Valentines med.

Jeg trækker en vinder d. 5. Februar! GOOD LUCK <3

1ee2bc5e-3557-4071-87c8-a3534e195937

97acdc17-526f-4bf9-976a-c8b1ecbb722b

34 kommentarer

 • Emma

  Med min kæreste gennem 7,5 år 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg skal holde valentinsdag med alle mine gamle gymnasieveninder 🙂 Men jeg ønsker mig en halskæde med et C – mit og min kærestes forbogstav.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ønsker mig et armbånd som dit, i sterling sølv, med et M som er forbogstavet i min kærestes navn. Vi skal nemlig holde valentinsdag i hver vores by, ham i København og jeg skriver mit speciale i Aarhus. Med armbåndet vil jeg tænke på ham hele dagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna M

  Jeg har længe ønsket mig en kort halskæde på 42 cm med et ambersand i rosegold! V-dag plejer jeg faktisk ikke at fejre med andet end sushi og hvidvin til mig og kun mig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal holde valentinsdag med min kæreste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville vælge et armbånd ligesom dit med et hjerte – for der er så mange mennesker jeg elsker, og ved hjælp af hjertet kan jeg omfavne dem alle! Selve valentines dag vil jeg allerhelst være sammen med min søde kusine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Min skønne kæreste – jeg er desuden så heldig, at jeg skal tilbringe min valentinsdag på ski!!! (wuhu)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg ville vælge love-tag halskæden med et A, der både er forbogstavet for mig og min søde farmor. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  jeg vil vælge et sølv armbånd med et hjerte- for at symbolisere den generelle kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg ville vælge en halskæde med et “A” i, for min dejlige farmor 🙂
  Jeg ville allerhelst være sammen med hende på Valentines 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg vil hylde min smukke, stærke veninde, der har haft det meget svært det sidste år og fortjener et armbånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Med min dejlige kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Som single har jeg ingen planer på valentinsdag… Så skal bare slappe af i sofaen med is og en god film 😀
  Jeg vil hylde min bedstemor <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Min dejlige kæreste, på trods af at vi har været sammen i fire år, bliver det i år første gang vi skal fejre valentines sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Min dejlige sønderjyde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg vil gerne have en lovetag halskæde i rhodineret og med et 5-tal, hvis jeg er så heldig at vinde. 5-tallet står for min familie, som nok også er dem jeg skal tilbringe valentine med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lydia

  Selvfølgelig med min dejlige kæreste! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lydia

  Selvfølgelige min dejlige kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Maria

  Jeg deler vanlentines dag med min lillebror, Simon. Han er min bedre halvdel. En sølv ring med et S drømmer jeg derfor om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min kæreste Frederik selvfølgelig. Jeg drømmer om en sølv ring med et F 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Poulsen

  Vil hylde min elskede mormor ❤️ Skal holde valentines med min søde kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nicoline

  Jeg har for mange år tilbage givet min mand en tur i Wallmans i gave, men lige siden har vi haft økonomiske problemer så jeg fik aldrig givet ham den rigtigt. Nu er vi endeligt kommet ovenpå igen efter mange år så til Valentin skal vi til Wallmans ! 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min kæreste skal hyldes på Valentines dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg vil hylde min dejlige kæreste, selvom vi ikke skal fejre valentin sammen. Jeg er nemlig på udveksling som sygeplejerskestuderende i Tanzania på det tidspunkt.
  Jeg drømmer om et armbånd i sølv og med et M ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Jeg vil hylde min dejligste kæreste, også selvom vi ikke fejre v-dag – så fortjener han det så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Kære Siv,
   STORT tillykke! Du er den heldige vinder af konkurrencen! Send mig en mail på caroline@rainbowdash.dk, hvor du skriver:
   – Fulde navn
   – Adresse
   – Telefonnummer
   – smykketype, bogstav og metal (eks. sølv, forgyldt, rose, oxi m.m.)

   HAPPY VALENTINES 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil hylde min skønne veninde, der ligesom mig er single, som én af de eneste i vores venindegruppe. Det er rart, at man ikke altid er alene om at lede efter kærligheden. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal fejre kærligheden til mine veninder på valentines day. Mine to bedste veninder og jeg selv er singler og mon ikke vi helt cliché agtigt skal se en rom-com og spise bland selv slik og nyde at vi har hinanden <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  T❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg skal nyde dagen med min søde kæreste, bedste ven og makker! Han er skide sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin C

  Med min søde kæreste 🌈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg skal fejre valentinsdag med mine to bedste veninder, da min kæreste er ude at rejse :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tille

  Jeg vil dele valentines dag med min kæreste. Jeg ved ikke hvor meget vi kommer til at fejre det, men måske skulle vi lige skrue lidt ekstra op for hyggen den aften 🙂 Og jeg ville elske at have hans forbogstav som et lovetag på et rosaforgyldt armbånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Jeg skal fejre valentines dag med min kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY