JANUARY 31, 2018

MOONS AND JUNES

kngu0512ny

Nogle af jer kender måske allerede det progressive og virkelig pæne undertøjs brand Moons and Junes fra Instagram? Hvis ikke, så synes jeg det er på høje tide at I tjekker deres hjemmeside ud HER og deres Instagram ud HER. Moons and Junes er et dansk København-baseret brand, som arbejder ud fra det princip at de gerne vil rumme så mange kropstyper som muligt, hylde kvindelighed og kvindekroppen og opfordre kvinder til at føle sig godt tilpas i deres krop. Og så er deres undertøj bare virkelig pænt. Deres univers er helt fantastisk og deres mantra er helt sikkert noget jeg kan stå 100% indenfor – “No Underwire, No Padding, No Bullshit”. Deres forskellige styles kommer i de fineste farver, men igår lancerede de også alle styles i sort! Yay! De har brugt nogle virkelig fine kampagnemodeller til deres kampagne – for eksempel smukke Zelma Lewerissa og Safa Yde, som jeg havde fornøjelsen af at være i selskab med til Adidas Creators. Kampagnen er skudt af dygtige Alona Vibe.

Some of you might already be familiar with the intimates brand Moons and Junes from Instagram? If not, I strongly recommend that you check out their website HERE and their Instagram HERE. Moons and Junes is a Copenhagen-based brand, that celebrates womanhood and different body types and encourage women to feel comfortable in their own skin. And their underwear is really amazing. They have established an amazing universe and their theory is definitely something that I stand by 100% -“No Underwire, No Padding, No Bullshit”.
Their different styles come in the prettiest color imaginable and yesterday they also launched all of their styles in black! Yay! Their new campaign is extremely cool and I really like their choice of models – I used to work out with both Zelma Lewerissa and Safa Yde with our Adidas Creators team and I think they both look extremely beautiful in the campaign. The campaign is shot by talented Alona Vibe.

kngu1065-kopier kngu1168-kopier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 31, 2018