FEBRUARY 1, 2018

FOREVER PIECES

4 items jeg virkelig gerne ville tilføje til min gaderobe lige nu. Som I måske har bemærket, så har jeg vist både øreringen og tasken flere gange her på bloggen, men det er altså fordi at det er true love. Jeg har cravet de sorte Eytys loafers lige siden jeg så dem på Blanca Miro under den Stockholmske modeuge og nu er de endelig online – tror man skal være hurtig! De er alt hvad jeg ønsker i et par loafers – super chunky, i lækkert skind og med hvide stikninger! Lakjakken har jeg ikke kunne få ud af hovedet siden jeg prøvede den hos Hosbjerg for snart mange måneder siden. Must have.

4 items I would love to add to my wardrobe at the moment. As some of you might have noticed, I have showed both the earring and the bag here on my blog several time, but that is simply because it is true love. I have been craving the Eytys loafers ever since I saw them on Blanca Miros Instagram story during Stockholm fashion week and I think they are insanely cool – they are everything I have been looking for in a pair of loafers! They just landed online this week and I think I need to be fast if I do not want to miss them! I haven’t been able to get the jacket from Hosbjerg out of my head since I saw it in Hosbjerg’s showroom many months ago. Must have!

skaermbillede-2018-02-06-kl-17-20-22

 

 

JACKET Hosbjerg 

BAG Kozha Numbers 

EARRING Wilhelmina Garcia x Blanca Miro 

LOAFERS Eytys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUARY 1, 2018