OOTD

HEY LOVE!

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

 

skaermbillede-2018-02-08-kl-15-17-04

 

Jeg har været forelsket i en del Saks Potts pelse igennem tiden, blandt andet denne* og denne*. Men seneste forelskelse er denne fantastiske pelsfrakke – den er perfekt i længden, farven, snittet og farven. Jeg må hellere begynde at spare op…

I have been in love with my share of Saks Potts fur coats and jackets during the past year – for example this* and this*. However, my latest crush is this amazing fur coat – the length, the color and the cut is perfect. And the color as well! I better start saving…

LUNIS COAT SAKS POTTS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD