FRIDAY NIGHT

HALF MOON

ENDELIG er de smukke Half Moon Earrings fra Jane Kønig online på deres webshop. Jeg har drømt om dem siden jeg så dem til vores Society B x Jane Kønig valentines middag. Så er spørgsmålet bare; sølv eller guld???

FINALLY the Jane Kønig Half Moon Earrings are available on their webshop. I have been dreamning about the ever since I saw them at the Society B x Jane Kønig valentines dinner. Now I just have to decide: silver or guld? 

collage-2

 

LINKS

HALF MOON IN SILVER 

HALF MOON IN GOLD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY NIGHT