#FILAXWEEKDAY

‘MEET A HEROINE’

For nogle måneder tilbage havde jeg besøg af Heroines til en snak om lidt af hvert – det er der kommet en rigtig fin feature ud af, som I kan se og læse HER. Det er den første af en række interviews under navnet ‘Meet A Heroine’ og jeg er meget beæret over, at være med. Hvis I ikke kender Heroines, så vil jeg anbefale jer, at tjekke deres online univers eller deres fine butik i Pilestræde A.S.A.P. De har et virkelig godt udvalg af accessories og smykker, så man kan sætte prikken over i’et på ens outfit.

I anledning af den fine feature har jeg endda fået lov at dele en rabatkode med jer, som giver 15% på alt på Heroines webshop resten af april måned. Bare skriv koden RAINBOWDASH15 ved checkout – jeg lover jer for, at der er er SÅ mange fine ting – ENJOY <3

caroline_plummer_1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#FILAXWEEKDAY