FRIDAY PART 2

TOTÊME

Indholdet indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Det er få brands, der formår at indeholde ALT hvad du behøver i din gaderobe. Totême er en af dem! Sæson efter sæson formår de at lave klassikere på en ny og spændende måde, som du pludselig ikke kan leve uden. Nedenstående items ville udgøre den perfekte basisgaderobe – specielt den smukke on-shouler kjole kan jeg slet ikke få ud af hovedet! Elin Kling og hendes fantastiske stil længe leve <3

Few brands can make you feel like their items are all they need in their wardrobe. Totême is one of them! Season after season they make classics in new exciting ways and they have a certain way of making items you cannot live without. The items below would make the perfect basis wardrobe – especially the beautiful one-shoulder dress is extremely beautiful! Elin Kling and her amazing sense of style forever <3

skaermbillede-2018-05-18-kl-12-37-51

TOP // JEANS* // BAG // SCARF // TRENCH COAT // DRESS // BATHING SUIT*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY PART 2