JULY 11, 2018

JULY 15, 2018

Reklame: Indlægget indeholder reklamelinks og items, som er modtaget i gave. 
Reklamelinks er markeret med *

Sorry for stilhed her på bloggen for tiden. Det er mega varmt og slet ikke computer-vejr og jeg prøver at bruge aftener og weekender udendørs (mon ikke I har det på samme måde?). På torsdag har jeg ferie i 2,5 uge, hvor den står på Musik i Lejet og Sydfrankrig. Derfor kommer der måske også til at blive stille på bloggen lidt endnu. Meeen jeg skal nok opdatere min Insta og planlægge et par indlæg til jer <3

Sorry for the lack of posts on the blog these days. This weather is far from computer friendly and I am trying to spend as much of my free time outside as possible (you probably feel the same way?). I am on vacation mode from Thursday, where I have 2,5 weeks off from work, which I am going to spend in Musik i Lejet and Southern France. I might be a bit quiet due to vacay, but tune in on my Insta for updates and also keep an eye on the blog where I will schedule some posts for you <3

SHIRT Résume (gifted + on sale!)

SKIRT Theory (similar here*)

SLIPPERS H2o Sportswear (gifted)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 11, 2018