DAYS GONE BY

JEANS PERFECTION

Indlægget indeholder reklamelinks. 
Reklamelinks er markeret med *

Jeg bliver simpelthen nødt til at tippe omkring to fantastiske par jeans. Jeg har altid SÅ svært ved at finde de perfekte jeans – enten er der noget galt med farven på stningerne, lommerne, knapperne, fittet og jeg kunne blive ved! Men pludselig faldt jeg over nedenstående to par på Asos. Desuden vil jeg lige tippe om, at brandet COLLUSION*, som forhandles på Asos har VIRKELIG mange seje items.

 

 

STRAIGHT JEANS COLLUSION* (OBS: Jeg har en str. 30/36) // WIDE JEANS Stradivarius* (OBS: Jeg har en str. 38)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY